ESSUNGA RYTTARFÖRE NING
Ridskolan i Nossebro

 Medlemsinformation! 

Välkommen som medlem hos oss!

Årskort Junior 300:-
Årskort Senior 400:-
I medlemskapet ingår en försäkring vid alla aktiviteter på vår anläggning och medlemskap är ett krav vid deltagande i vår ridskoleverksamhet.
Medlemsavgiften inbetalas på bankgiro: 625 – 2860 Essunga Ryttarförening när du vill bli ny medlem eller i januari för dig som är befintlig medlem och vill förlänga ditt medlemskap.

Ny medlem
Vill du bli ny medlem behöver du mejla oss dina personuppgifter så som namn, personnummer, adress, mejladress och telefonnummer. Skicka det till essungarf@outlook.com och märk sedan din inbetalning med ditt namn.

Olycksfallsförsäkrad i Folksam
Som medlem i en ridklubb, ansluten till Svenska Ridsportförbundet, är du olycksfallsförsäkrad och har förmånliga försäkringserbjudanden hos os får också Svenska Ridsportförbundets medlemstidning Häst & Ryttare hem i brevlådan, kontakta oss om du inte får den så ser vi till att vi har rätt uppgifter om dig.

Arbetsdagar och stalltjänst helger för klubben
För att hålla ned våra kostnader delar vi upp sysslorna i stallen. Som ridande elev är det ca 15 boxar att mocka, vattenpåfyllnad samt rengöring av krubba och vattenkopp per dag. Skriv sedan upp de boxar du mockat på whiteboardtavlan vid hästlistan, så den elev du delar dag med vet vilka som är mockade. Läs mer om arbetsuppgifterna i rutan.

Stalltjänst enligt schema
Ridande elev och licensierad tävlingsryttare hos Essunga Ryttarförening, kommer att få hjälpa till 1,5 dagar alt 4 halvdagar med någon av klubbens aktiviteter. Det kan till exempel vara att hjälpa till på tävlingar, utställningar, höskörd, torvinlastning, göra nya hagar till ridskolehästarna, stalltjänst eller något annat som kan behöva göras. Eleven/tävlingsryttaren har själv stort inflytande över vad man vill hjälpa till med och när. Vill du ha mer information maila: essungarf@outlook.com

STALL TJÄNST


Vi har roligt och du kommer att upptäcka att det är kul på dessa dagar.
Du är också varmt välkommen att vara med på mer aktiviteter som funktionär eller styrelsearbete.

Profilkläder med klubbens logga

Profilkläder

För samhörighet och marknadsföring för vår klubb, erbjuder vi profilkläder.
I webbshopen Prima4you kan du själv beställa profilkläder ur vår kollektion
På deras sida klickar du dig vidare och hittar produkter och priser för vår klubb. Alla har vår logga broderad i silver. Vill du ha ditt namn, går detta att köpa till mot en mindre kostnad. All betalning sker via Prima4You.
Frakt tillkommer vid beställningen. Vid frågor om beställning kontakta info@prima4you.se.  Frakt tillkommer vid beställningen. 


 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om